İYİ Parti'den Nezaket Ziyaretleri

İYİ Parti'den Nezaket Ziyaretleri

Denizli İYİ Parti İl başkanı Hasan Akgün ve yönetim kurulu üyelerinden meydana gelen bir heyetle Saadet Partisi, Demokrat Parti’yi ve Cumhuriyet Halk Partisine ziyaret yaptılar.

A+A-

Bugün yapılan nezaket ziyaretinde evvela Saadet Patisi ardından Demokrat Parti ve son olarak da Cumhuriyet Halk Partisi ziyaret edildi.

Seçimler Konuşuldu

24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Cumhur İttifakına karşılık olarak kurulan Millet İttifakını meydana getiren İYİ Parti, Demokrat Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi il binalarında gerçekleştirilen ziyaretlerde Millet İttifakı, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile alakalı bilgi alış verişi yaptılar. Parti il binalarında il başkanlarını tek tek ziyarette bulunan İYİ Parti İl başkanı Hasan Akgün yapmış oldukları ziyaretlerin çok verimli ve olumlu karşılandığını belirtti.


Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Akif Kocamanoğlu, Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba İYİ Parti il başkanı Akgün’ün partilerine yapmış oldukları ziyaretten memnun oldukları dile getirdiler.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.