İYİ Parti Çivril Kongresi Yapıldı

İYİ Parti Çivril Kongresi Yapıldı

İYİ Parti Çivril Kongresi Yapıldı

A+A-

Ziraat Odası Toplantı salonunda gerçekleşen kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.  İYİ Parti kurucularından Emekli Deniz Albay Ali Türkşen Kongre Divan Başkanlığını yaptı. Kongreye İYİ Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk ve yönetimi, partililer ve misafirler katıldılar.

Kongrenin açılış konuşmasını İYİ Parti Çivril İlçe başkanı İsmail Çorbacıoğlu yaptı Çorbacıoğlu konuşmasında “ İyi Partinin düsturu 80 milyonla kucaklaşmaktır. Bu gün milli birliğe ihtiyacımız vardır. Mustafa Kemal Atatürk’ün iç cephe dediği o milli birlik çöküyor. Savaş ortamında olmamıza rağmen yukarıdaki oligarşik yapı milli birliğimizi bozmak için elinden geleni yapıyor. İyi Parti bu milletin makul aklıdır, sağduyusudur. Aynı parti çatısı altında gömleklerini çıkarmadan, üzerine vatanseverlik üniformasını, vatanseverlik ceketini giyerek yer alabildiği, yer bulabildiği bir partidir. Bu millet bunun için İyi Parti’yi kurmuştur. Hiçbir hemşehrimizi kırmadan, inciltmeden nezaket içinde yolumuzu anlatacağız. Samimi olan herkesi çatımız altına davet edeceğiz. Şu an ülkemizde olduğu gibi ayrıştırıcı değil, birleştirici bir politika izleyeceğiz. İnsanların fikirlerini, eleştirilerini özgürce söyleyebileceği bir ortam oluşturacağız.

Bizim vazifemiz liyakat sahibi herkese hak ettiğini vermek, ben değil biz olmaktır. Vazifemiz Denizli’nin Çivril’in, Türkiye’nin iyi olmasıdır. Yürekten inanıyorum ki sizlerle beraber samimiyetle çalışarak başaracağız. Kongremiz hayırlı, Allah yardımcımız olsun” dedi.

 

Konuşmalar sonrasında tek listeyle seçime geçildi. Seçim sonrasında oy kullanan üyelerin tamamının oyunu alan kurucu başkan İsmail Çorbacıoğlu ve listesi İYİ Parti Çivril Teşkilatı yönetimini oluşturdular. Kongre sonunda söz alan başkan İsmail Çorbacıoğlu üyelere teşekkür edip “teveccühünüze layık olacağım” dedi.

İYİ Parti Kongresine CHP ve Saadet Partisi İlçe başkanları katılırken AK Parti ve MHP’den temsilci olmaması dikkatlerden kaçmadı.

 

Kongre dilek ve temennilerin dinlenmesiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.