İYİ Dileklerle Uğurlandı

İYİ Dileklerle Uğurlandı

Denizli Milletvekilliğine aday olmak için görevinden ayrılan Şule Türkarslan’a, yönetim kurulu üyeleri hatıra plaketi vererek İYİ dileklerle uğurladı.

A+A-

Önceki gün zor bir şekilde aldığı istifa kararını kamuoyu ile paylaşan Dr. Şule Türkarslan’a, dün teşkilat binasında veda edildi.

İstifa açıklamasında Türkarslan, 25 Aralık 2017’de göreve geldiklerini ve yaşanan  süreçlerden ötürü bu ayrılığın gerçekleştiğini, bunun bir nokta değil sadece bir virgül olduğunu, Denizli Milletvekili olarak partisine ve milletine hizmet etmeye devam etmek istediğini dile getirmişti.

Geri Döneceğim

İYİ Parti Merkezefendi İlçe teşkilatı olarak çok çalıştıklarını, birçok duyguyu bir arada teşkilat üyeleri ile yaşadığını, yaptıkları çalışmalarla farklarını ortaya koyduklarını belirten Dr. Şule Türkarslan, kimseye gönül kırıklığı duymadığını, herkese hakkını helal ettiğini ve 24 Haziran’dan sonra Allah nasip ederse geri döneceğini sözlerine eklemişti.

Dr. Şule Türkarslan’ın bu zor kararından sonra dün, ilçe teşkilatı başkanlarına veda ettiler. Teşkilat üyeleri Türkarslan’a iyi dileklerde bulundular ve hatıra plaketi sundular.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.