İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesi Kurtardı

İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesi Kurtardı

Denizli ilinde evde kimsenin olmadığı bir saatte kendisini ipte tavana asıp intihar etmek isteyen genç, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı itfaiye erlerince kurtarıldı.

A+A-

Alınan bilgilere göre intihar olayı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 6. Sokak içinde bulunan bir binanın 3. katında meydana geldi. Evde kimsenin olmadığı esnada T.K adındaki genç, henüz sebebi tespit edilemeyen bir nedenden ötürü  intihar edip canına kıymak istedi. Ama bu sefer üzücü olay gerçekleşmeden önlendi.

İpe Asılmış Halde Bulundu

Evin tavanına ip bağlamış olan ve daha sonra boynuna geçiren genç, canınan kıymak istedi. Bu sırada acil sağlık ekiplerine gelmiş olan ihbar ile beraber harekete geçen itfaiye ekipleri ve acil Sağlık ekipleri gencin ikna edilmesi amacı ile kısa bir sürede olay yerine gidip gencin kapıyı açmasını istediler. İtfaiye ekiplerinin bu cevabına yanıt vermeten gencin kurtarılması amacı ile itfaiye ekipleri evin kapısını kırıp içeriye girdiler. Eve girmiş olan itfaiye ekipleri ve sağlık görevlileri gencin ipe asılı bir şekilde olduklarını gördüler. Hemen genci ipten indirmiş olan itfaiye ekipleri, genci sağlık görevlilere teslim edip hayata döndürdüler. İntihar edip hayatını sonlandırmak isteyen genç olay yerinde yapılmış olan ilk müdahaleden sonra hastaneye sevk edildi.

Gencin neden canına kıymak istediğini belirlenmesi amacı ile olay ile alakalı soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.