İşte Karşınızda Note 9

İşte Karşınızda Note 9

Sanal dünyada artık sır saklamak çok kolay olmuyor. Rus perakendeciler tarafından Samsung Galaxy Note 9'un kutusunun görselini sızdırıldı. Bu arada Samsung'un Galaxy Note 9 için hazırlanmış olan intro videosu da paylaşıldı.

A+A-

Kısa zaman evvel daha tanıtılmamış olan Samsung’un yeni Wireless Charger Duo kablosuz şarj cihazı Rus perakendeciler tarafından satışa çıkarılmıştı.  şimdi de Galaxy Note 9’un resmi kutusunun fotoğrafı internete sızdırıldı. Bu şekilde Galaxy Note 9’a ile alakalı  her şey ortaya çıkmış oldu.

Özelliklerine bakılacak olursa yeni Galaxy Note 9, 6.4 inç boyutunda olacak ve QHD+ sAMOLED bir ekrana sahip olacak. Cihazın arka tarafında 12MP, f/1.5 – f/2.4 + 12MP, f/2.4 diyaframlı çift arka bulunurken  önde 8MP’lik bir selfie kamerası var.

Paylaşılmış olan görsellerde, S-Pen’in uzaktan kumanda özelliğine  sahip olacağını da doğrulandı. İddialara göre uzaktan kumanda özelliğine olan S-Pen, bluetooth teknolojisiyle cihaza bağlı olacak ve kamera, müzik çalar gibi birçok uygulamayı kontrol edebilecek. Cihazın bataryası 4000mAh olarak gelecek.

Resmi İntro Videosu

Galaxy Note 9 ürün kutusunun yanında Samsung’un resmi Galaxy Note 9 intro videosu da çevrimiçi ortamda paylaşıldı.  Galaxy Note 9 tasarımını baştan aşağı göstermiş olan video, cihaz hafızasının 1 TB’a kadar yükseltilebildiğini ve yeni S-Pen’in çok daha güçlü olduğunu gösteriyor. İşte Samsung’un Galaxy Note 9 için hazırlamış olduğu resmi intro videosu

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.