İşte DENİB'in yeni başkanı!

İşte DENİB'in yeni başkanı!

Denizli İhracatçılar Birliği'nin (DENİB) yeni başkanı seçimli olağan genel kurul toplantısında belli oldu.

A+A-

Denizli İhracatçılar Birliği'nin (DENİB) yeni başkanı belli oldu. Başkanlığa tek liste ile gidilen genel kurulda Hüseyin Memişoğlu seçildi.

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanlığına Hüseyin Memişoğlu seçildi. Seçimli olağan genel kurul toplantısı DENİB Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Süleyman İlgeri tarafından gerçekleştirilen genel kurulda ilk olarak saygı duruşu ile birlikte İstiklal Marşı okundu. Hemen ardından yönetim ve denetim kurullarının raporları, bilanço, gelir gider ve tahmini bütçe hesapları okunarak oy birliği ile kabul gördü.

Yeni Başkan Belli Oldu

TİM Başkan Vekili ve DENİB'in mevcut başkanı Süleyman Kocasert yaptığı veda konuşmasında 8 yıldır bu görevde kaldığını, yaşamı boyunca bunun şerefini ve gururu yaşayacağını iletti.

Kocasert açıklamasında, "Devraldığım bayağı bundan böyle Hüseyin Memişoğlu ağabeyime devrediyorum. Kendileri her zaman bize destek oldular. Bizde bundan böyle seçilen yeni yönetime destek vereceğiz." dedi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda 2010 senesinde Raşit Güntaş'ın istifasının ardından üç ay geçici süreyle başkanlık yapan Hüseyin Memişoğlu, DENİB Başkanlığına seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.