İstanbul'da Askeri Helikopter Düştü

İstanbul'da Askeri Helikopter Düştü

Son dakika üzücü bir haber alındı. İstanbul Sancaktepe'de askeri helikopterin düştüğü ve feci kazada 4 askerin şehit olduğu bir askerin ise yaralandığı ifade edildi.

A+A-

İstanbul Sancak'tepe de bir mahalleye askeri helikopterin düştüğü öğrenildi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza soncuunda 4 asker şehadete ererken bir asker ide yaralandı.

Helikopterin teknik bir arıza yüzünden düştüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Helikopterin, boş alana düşmesi ve  düştüğü yerde kimsenin olmaması ise  daha büyük bir faciaya engel oldu.

Düşen UH-1 tipi askeri helikopterin eğitim uçuşu için Samandra'dan saat 10:32'de havalandığı ve yine Samandra'ya iniş yapacağı öğrenildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, helikopter kazasının meydana geldiği Sancaktepe'ye geldi ve olay yerinde incelemeler yapıyor. 

İSTANBUL VALİSİ: BİLİNMEYEN SEBEPTEN DOLAYI DÜŞMÜŞTÜR

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise yaptığı açıklamada "Samandıra'da eğitim uçuşu yapan askeri helikopterimiz bilinemeyen sebepten dolayı düşmüştür. 4 şehidimiz, 1 yaralımız var"  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.