İSO'nun İkinci 500 Listesi Açıklandı

İSO'nun İkinci 500 Listesi Açıklandı

Denizli Sanayi Odası ( DSO ) Başkanı Müjdat Keçeci, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) 2017 senesinin 2. 500 büyük firma listesinde, şehrin geçtiğimi sene 13 olan şirket sayısının, bu sene 12'ye gerilediğini ifade etti.

A+A-

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, 2017 İSO 2. 500 sıralamasında, Denizli ilinin 13 olan şirket sayısının bu sene 12'ye gerilemesi ile alakalı bir açıklamada bulundu . DSO Başkanı Müjdat Keçeci tarafından yapılan yazılı açıklamada 500 sıralamasında listede şehrin tekstil-konfeksiyon sektöründen 5 firma ile kendine yer bulduğunu dile getirdi.

Azalma Oldu

Liste bakıldığı zaman kablo-bakır tel’den 3 şirketin, inşaattan 2 şirketin , gıda ve enerji sektörlerinden ise 1'er tane firmanın yer aldığını ifade eden Denizli Sanayi Odası Müjdat Keçeci, bu sene İSO 2. 500 sıralamasındaki firma sayısında bir azalma yaşanmış olduğunu, benzer biçimde 1. Beş yüz sıralamasında da bir firmanın azalmış olduğunu,  geçtiğimiz yıl sıralamada yer alarak bu sene listeye girememiş olan şirketlerin yanında, geçtiğimiz senelerde sıralamada kendine yer bulamayarak, bu sene listeye dahil olan şirketlerin de olduğunu, sıralamada yer almış olan firma sayısında bir azalış olmasına rağmen , listeye dahil olan firmaların toplamda üretimden net satışlar rakamının yüzde 22.3 kadar arttığını gördüklerini, listede kendilerine yer edinen tüm şirketleri kutladıklarını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.