İsmail Özkan Hayatını Kaybetti

İsmail Özkan Hayatını Kaybetti

İsmail Özkan Hayatını Kaybetti

A+A-

Denizli’de uzun yıllar Tekel Yaprak Tütün İşletme Müdürlüğü görevini yürüten, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı, Son olarak Denizli Valiliği AB Projeler Koordinatörlüğünden emekli olan iki çocuk babası 57 yaşındaki İsmail Özkan tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Bir süredir kanser tedavisi gören, ancak kalp krizi sonrası tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitiren Özkan’ın cenaze namazı Cuma namazının ardından Ulu Camide kılındı. Cenaze namazına Vali Hasan Karahan, kapatılan il özel idaresi önceki il genel meclisi başkanlarından Halil Pekdemir, il genel meclisi üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Özkan’ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Çankırı’ya gönderildi.  

İsmail Özkan Kimdir

1960 doğumlu İsmail Özkan, İstanbul Üniversitesi, Tütün Eksperleri Yüksekokuldan mezun olduktan sonra, 1984 yılında Trabzon Tekel Yaprak Tütün İşletmeleri Merkez Müdürlüğünde staj yaptı. Daha sonra Siirt Kurtalan Tekel Yaprak Tütün İşletme Müdürlüğü görevini yürüten Özkan, Denizli Tekel Yaprak Tütün İşletme Müdürlüğü görevini de yürüttü. Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla kapatılan İl Özel İdaresi’nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Özkan, Denizli Valiliği AB Projeler Koordinatörlüğünden yaklaşık 1 yıl önce emekli oldu. Evli ve iki çocuk babası Özkan, Çankırı’da toprağa verilecek.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.