İşimizin Başındayız, Tüm Yollar Açık

İşimizin Başındayız, Tüm Yollar Açık

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin 1200 rakımlı mahallelerindeki tüm yolların açık kalması için gece gündüz demeden çalıştı.

A+A-

Gerçekleştirilen çalışmalar ile Uzunpınar, Gözler, Güzelpınar, Kurtluca, Akçapınar gibi mahallelerde tüm yollar açık hale getirildi.

 

Denizli’de kış sert yüzünü gösterirken kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde daha etkili olmuştu. Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir taraftan şehir merkezindeki yolların açılması için yoğun tempoda çalışırken bir taraftan da ilçenin yüksek rakımlı mahallelerinde mesai yaptı. Rakımı 1200’e kadar çıkan Gözler, Uzunpınar, Güzelpınar, Kurtluca, Akçapınar, Akdere, Belenardıç, Eymir ve Haytabey mahallelerinde Pamukkale Belediyesi ekipleri yol açma ve tuzlama çalışmaları yaptı. 24 saat esasına göre çalışan ekipler hem mahalle içlerinde hem de mahalleler arasındaki yolların açılması için çalıştı. Pamukkale Belediyesi’nin karla mücadele için onlarca kepçe, grayder ve tuz serpme aracı bulunurken, özellikle 25-30 santimetreye ulaşan kar kalınlığının vatandaşları mağdur etmemesi için çalışmalar gece gündüz demeden yapıldı. Kar yağışı etkisini yitirse de havanın soğuk olması nedeniyle yolların buzlanmaması için ekipler hazır kıta olarak bekliyor. Gerekli olan yerlere anında müdahale edilerek vatandaşların mağdur olması engelleniyor.

İşimizin Başındayız

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçenin yüksek rakımlı mahallelerinde yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların yapıldığını ifade ederek, “Bir çok mahallemiz yüksek kesimlerde yer alıyor. Son yağışlarla birlikte bazı mahallelerimizde kar kalınlığı 25-30 cm’ye kadar çıktı. Biz mahallelerimizde yolların açık kalması için gereken tüm çalışmaları  yaptık. Ekiplerimiz hem mahalle içlerinde hem de mahalleleri bir birine bağlayan yollarda çalışmalar yaptı. İhtiyaç olduğu takdirde yapmaya devam edecek. Biz işimizin başındayız ve çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.