İşi Ehline Veriyoruz

İşi Ehline Veriyoruz

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Meclis Genel Kurulunda görüşülen kanun tasarısının 1. maddesi üzerine bir konuşma yaptı.

A+A-

Tin, konuşmasında, oda, borsa ve birliklerin başkan ve yönetim kurulu üyelerinin siyasi hayata katılımının önünü açtıklarını bu süreçlerde meydana gelen hak kayıplarının da ortadan kaldırıldığını ifade etti. Şahin Tin; “AK Parti olarak, her zaman demokrasiyi tabana yaymanın, ülke yönetimine katılımı en yüksek seviyelere çıkarmanın yollarını aradık ve bu noktada çözüm üretmeye çalıştık” şeklinde konuştu.

 

“TASARI GECİKMİŞ DE OLSA BİR ZARURETTİR”

 

Milletvekili Şahin Tin konuşmasında, seçim dönemlerinde çok sık meydana gelen bir kargaşayı daha engellemek için yerel seçimlerin arifesinde mühim bir düzenleme yaptıklarını, görüşmekte oldukları tasarıyla STK yöneticilerinin genelde ve yerelde siyasette aktif rol almasının önünü açtıklarını ve teşvik edici nitelikte olmasını sağladıklarını, siyasi aktörler gibi, oda, borsa ve birliklerle sivil toplum kuruluşlarının, toplumun nabzını tutan, beklentilerinden haberdar olan, çözüm yollarını da bilen teşekküller olduğunu ve bu anlamda, sivil toplum kuruluşları için bu tasarının gecikmiş de olsa bir zaruret olduğunu ifade etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.