İş Adamı Veli Çıtışlı İYİ Parti'nin A Takımında

İş Adamı Veli Çıtışlı İYİ Parti'nin A Takımında

İYİ Parti'nin 1'inci Olağanüstü Kurultayı'nda bugün seçim heyecanı yaşanırken, partinin Genel İdare Kurulu'na 2 Denizlili isim girdi.

A+A-

İYİ Parti'nin 1'inci Olağanüstü Kurultayı'nda bugün seçim heyecanı yaşandı. Kurultay, partinin Genel Başkanı Meral Akşener'in gelmesiyle başlarken, Ankara Spor Salonu'nda "İYİ'ler Kazanır" teması ile düzenlenen kurultayı izlemek için gelen kişiler, üst düzey güvenlik önlemleri ile salona alındı.

 

Kurultayın gerçekleştirildiği salona gelen Akşener, partilileri selamlarken, partililer ise Akşener'e sevgi gösterisinde bulundu. İYİ Parti'nin Genel Sekreteri olarak görev yapan Aytun Çıray ise, bin 64 delegenin imzası ile kurultayın açıldığını dile getirdi.

 

Divan Başkanlığına Abdul Ahat Andican seçilirken, Akşener'in tek aday olduğu kurultay çerçevesinde, partiyi 2019 seçimlerine taşıması planlanan kadrolar şekillendi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu'na 2 Denizlili İsim

Gerçekleştirilen 1'inci Olağanüstü Kurultay'da ise Genel İdare Kurulu'nda Denizli'den iki ismin yer alması dikkatlerden kaçmadı. İYİ Parti Genel İdare Kurulu'da adı geçen Denizlili iki ismin Veli Çıtışlı ve Ersönmez Yarbay olduğu belirtildi.

 

Öte yandan İYİ Parti Genel İdare Kurulu'na seçilen iş adamı Veli Çıtışlı gazetemize yapmış olduğu açıklama çerçvesinde, İYİ Parti'nin maya tuttuğunu ve bu işin bittiğini dile getirerek, Ankara'nın Ankara olalı böyle bir kongre yaşamadığını belirtti.

 

Kongre alanında mahşeri bir kalabalığın olduğundan bahseden Çıtışlı, kongreye gelen insanların kendi imkanları ile Ankara'ya akın ettiklerini, taşıma bir kişinin bile olmadığını söyledi. Çıtışlı açıklamasında ayrıca, polis kayıtları doğrultusunda 50 bin kişinin toplandığını aktararak, kendisine uygun görülen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.