İntiharın Sebebi Buymuş!

İntiharın Sebebi Buymuş!

Denizli’de zihinsel engelli genç kızın intihar teşebbüsünde bulunmasından sonra ortaya atılan iddia herkesi şoke etti.

A+A-

Aynahaber'den alınan bilgilere göre Denizli’nin Merkezefendi ilçesi İlbade Mahallesi 128 Sokak’ta dün ortalama 2,5 metre yüksekten atlamaya çalışarak intihar girişiminde bulunan 16 yaşındaki genç kızın, geçen cuma günü kimseye haber veremeden Aydın’a gittiği ve kaldığı otelde cinsel istismara uğradığı öğrenildi. Ailesinin genç kızı Aydın’dan Denizli’ye getirdiği genç kız, yaşadığı psikolojik travma nedeni ile intihar girişimde bulundu.

Cinsel istismar iddiası, Aydın ve Denizli Emniyet Müdürlükleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatmasına neden oldu. Genç kızı, Aydın’da cinsel istismara kim tarafından maruz kaldığı araştırılıyor.

Ne Olmuştu?

Olay; Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Bakırlı Mahallesi 128 Sokakta saat 16:00 sularında meydana geldi. İddialara göre; zihinsel engelli olduğu öğrenilen ve sinir krizi geçiren şahıs, bir işletmenin birinci katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Vatandaşların tüm çabalarına rağmen ikna olmayan kişi, intihar edeceğini söyleyerek eylemine devam etti. Bunun üzerine olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi.

İtfaiyenin tüm çabalarına rağmen intihar girişimi şahsın bulunduğu birinci kattan atlaması ile son buldu. Şahıs, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.