Instagram’a Yeni Özellikler Yolda

Instagram’a Yeni Özellikler Yolda

Snapchat isimli programdan aldığı özellikler ile yoğun eleştirileri alan Instagram, bünyesine yeni özellikler eklemeyi sürdürüyor.

A+A-

Twitter kullanıcısı @wongmjane’nin paylaştığı özellikler, Instagram tarafından henüz doğrulanmadı ama bilgisayar mühendisi öğrencisi Jane Wong, uygulamanın kodlarını inceleyip bu özellikleri bulduğunu öne sürdü. İşte yakında gelmesi beklenen o özellikler:

1) Etkileşimli Hikayeler

Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda Instagram Hikayeler özelliğini kullanıma sunmuştu. Yeni gelecek özellik ile paylaşılan hikayelere emoji ve sticker'lar ile yanıt verebileceksiniz. Bu yeni özelliğin, Facebook'taki ile çok benzediği söyleniyor.

2) Slow-Mo Video Kaydı

Slow-mo, diğer adı ile ağır çekim diye de bilinen bu özellik artık Instagram hikayelerinde de olacak. Telefonunuzda slow-mo video çekim özelliği yoksa bu özellik sizin için de çok faydalı olacaktır. Tüm telefonlara ağır çekim olanağı sunacak olan bu özellik, şimdiden ses getireceğe benziyor.

3) Profili Sessize Alma Modu

Bu özellik sayesinde akışınızda görmek istemediğiniz kişileri, ona fark ettirmeksizin sessize alabileceksiniz. Twitter'daki ile benzerlik gösteren bu özellik ile umursamadığınız şahısları umursuyor gibi görünmek için birebir!

4) Instagram Hikayeleri İçin Takvim Şeklinde Arşiv

Instagram'da bulunan hikaye arşivi sayesinde, tüm hikayeleriniz karışık bir biçimde gözlerinizin önüne seriyor. Yeni gelecek olan bu özellik sayesinde, takvim görünümü ile arşivinizi daha düzenli bir hâle sokabileceksiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.