İncilipınar'da İftar Güzelliği

İncilipınar'da İftar Güzelliği

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce geleneksel hale getirilen iftar sofrası İncilipınar Mahallesi’nde kuruldu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar sofrası İncilipınar Mahallesi'ndeydi. İncilipınar Kapalı Pazaryerinde yapılan iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ve davetliler ile çok sayıda vatandaş katılımda bulundu.

Vatandaşların Ramazan Aylarını kutlayan Başkan Osman Zolan, burada yapmış olduğu konuşmasında, iftara yoğun ilgi gösteren mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunarak, bunun bir gönül buluşması olduğunu dile getirdi. İncilipınar Mahallesi'nin Denizli ilinin ilk güzel parkının yapıldığı yer olduğunu belirten Başkan Zolan, Kapalı yüzme havuzumuzu da buraya yapıp hizmete aldıklarını, kongre ve kültür merkezi inşaatının hızlı bir biçimde sürdüğünü, iftar yapılan bu yerin yine ilk kapalı pazaryerlerimizden bir tanesi olduğunu ve İncilipınar’ın altyapısı baştan aşağı yenilendiğini, şimdi de üst yapısının yenilendiğini söyledi.

 

"Denizli, fersah fersah öndedir"

 

İncilipınar Mahallesi’nin Denizli’nin incisi olmaya devam ettiğini söyleyen Başkan Osman Zolan, Denizli’de 622 mahallenin olduğunu, yalnızca İncilipınar’da değil tüm mahallelerde izlerinin olduğunu, altyapısı, üst yapısı, spor alanları, ihtiyaç olan ne varsa yapmaya devam ettiklerini, bugün geldikleri noktada Denizli’nin kendisi ile birlikte kurulan büyükşehirler arasında fersah fersah önde olduğunu, başarılı bir dönem geçirdiklerini, bundan sonrada aynı şekilde devam edeceklerini, Denizli’nin her köşesindeki vatandaşlara dokunmaya ve hizmet etmeye devam edeceklerini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.