İMO’nun Geleneksel İftarı Yapıldı

İMO’nun Geleneksel İftarı Yapıldı

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nin gelenekselleştirdiği iftar yemeği bu sene 23 Mayıs’ta gerçekleştirildi.

A+A-

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nce her sene geleneksel olarak yapılan iftar yemeği Başaranlar İnş. Malz. San. Tic. A.Ş. , Nar Beton ve Özgüven Boya firmalarının katkıları ile 23 Mayıs 2018 tarihinde Beyaz İnci de yapıldı.  İftara katılımın oldukça yoğun olduğu gözlendi.  Şube Yönetim Kurulu üyeleri ev sahibi olarak iftar yemeğine katılan konukları girişte karşıladılar.

YOĞUN KATILIM

Yemeğe Şube üyelerinin ve davetlilerin ilgisi çok fazlaydı. Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, PAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yahya Tülek, DESKİ Genel Müdürü Doç.Dr. Mahmud Güngör, DSİ 212.Bölge Müdürü M. Hakan İlhan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Niyazi Türlü, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Mehmet Keskin, TMMOB’ a bağlı Çevre Mühendisleri Odası Denizli Temsilcisi Tevfik Basmacı, Harita ve Kadastro Müh. Odası Denizli Temsilcisi Nazım Tanrıkulu, Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve diğer oda temsilcileri, geçmiş dönem İMO Denizli Şube başkanları ve sisyasi partilerin temsilcileri İMO’yu bu iftarlarında da yalnız bırakmadılar.

 

İftar yemeğinde konuşma yapan Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel, bu tür etkinliklerle üyeleriyle bir araya gelmeye çalıştıklarını, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeklerinde hem ramazan ayının güzelliğini hem de bir aile olmanın mutluluğunu dostlarıyla paylaştıklarını ifade etti.

 

İftar yemeğinin ardından konuklar çay içip günün yorgunluğunu atarken sohbet etme imkanı da buldular.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.