İlçe Teşkilatlarından Akşener’e Tam Destek

İlçe Teşkilatlarından Akşener’e Tam Destek

Denizli’de İYİ Parti ilçe teşkilatları çok yoğun bir kalabalık ile Cumhurbaşkanlarına destek  olmak için yardım yaptılar.

A+A-

Çınardaki İYİ Parti binasında toplanan Pamukkale ve Merkezefendi ilçe başkanlarıyla birlikte yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar beraberce  Atatürk Caddesindeki İş Bankası Şubesine gidip İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener için bağış yaptılar.


Banka önünde uzun bir kuyruk oluşturan Denizli  İYİ Parti ilçe teşkilatları yönetimi ve vatandaşlar, Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'e destek için açılmış olan hesaba para yatırdılar.


Birbirleriyle Yarıştılar

Destek verme aktivitesine ön ayak olan Pamukklale ilçe başkanı Av. Adem Süpçin ve Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci'de maddi destekte öncü olarak yardımlarını vatandaşlardan önce yaparak yolu açtılar. Genel Başkan Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı kampanyasını desteklemek için vatandaşların birbirleri ile yarıştıkları, desteklemek için uzun vakit sırada bekledikleri ama bunun için mutlu olduklarını belirttiler.


İlçe Teşkilatındaki Yönetim Kurulu Üyeleri Herkese Yardımcı Oldular

Kalabalığın çok yoğun olmasından dolayı işlemlerin daha kısa sürmesi ve özellikle yaşlıların fazla sıra beklememeleri için yönetim kurulu üyeleri destek için katılan vatandaşlara yardımcı oldular.


Şube önünde uzun kuyruklar oluşturan İYİ Partililer, sırayla bankaya girip, Genel Başkan Akşener'e destek oldular.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.