İlbade Pazaryeri'nde Yüzler Gülüyor

İlbade Pazaryeri'nde Yüzler Gülüyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından İlbade Mahallesi’ne kazandırılan kapalı pazaryeri hem pazarcıları hem de alışverişe gelen vatandaşların yüzünü güldürdü. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “İlbade Kapalı Pazaryerimizin Merkezefendili hem

A+A-

Merkezefendi Belediyesi ilçe geneline hem açık hem de kapalı pazaryerleri kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda İlbade Mahallesi’ne yapılan kapalı pazaryeri hizmete başladı. Bu durumdan hem pazarcılar hem de vatandaşlar oldukça memnun kaldı. İlbade Pazaryeri’nde artık kış aylarında soğuktan ve yağmurdan, yazın ise sıcaktan dolayı sıkıntı yaşanmayacak. Yüzlerin güldüğü pazaryerini gezen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, esnafla ve vatandaşlarla görüştü.

İlbade Pazaryeri ile ilgili açıklamalarda bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendimize pazaryerleri kazandırmaya devam ediyoruz. Neredeyse her mahallemizde pazaryerimiz bulunuyor. Bu mahallemizde de bilindiği üzere sokakta yer alan bir pazarımız oluyordu. Vatandaşlarımız yaz ve kış aylarında sıkıntı yaşıyordu. Buraya bir pazaryeri yapmaya karar verdik. Şimdi kapalı pazaryerimizi tamamladık. Artık Merkezefendili hemşerilerimiz yaz kış sıkıntı yaşamayacak. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.