İki isimle Anlaşılamadı

İki isimle Anlaşılamadı

Transfer sürecinde Gaziantep Gazişehir'den Muhammed Himmet ve Adanaspor'dan Gökhan Süzen ile sözleşme imzalayan Denizlispor, iki isimle anlaşamadı.

A+A-

Yönetimin ısrarlı bir şekilde kadroya almak istediği iki futbolcuda maddi zorluklar yaşadığı dile getirildi. Yeşil-siyahlıların Balıkesirspor'da oynayan Burak Çalık ile pazarlıkları devam ediyor. İç transferde de çalışmalarına devam eden Denizlispor, Burak Altıparmak ve Cenk Güvenç'i takımda tuttu. Aisaati ile de büyük oranda anlaşıldığı öğrenildi. Teknik direktör Osman Özköylü'nün İsmail Haktan'ı ise gönderme kararı verdiği de gelen bilgiler arasında.  Denizlispor, listesinde yer alan Recep Niyaz ve Erhan Kartal'la ise anlaşmaya varamadı.

Erhan Kartal İşi Çözülemedi

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Erhan Kartal’la masaya oturduklarını fakat mevcut takımıyla henüz problemlerinin çözülemediğini ifade etti.

İstanbulspor başkanıyla da görüştüğünü belirten başkan yardımcısı Taner Atilla İstanbulspor başkanının ifadeleriyle Erhan Kartal'ın ifadelerinin değişik olduğunu, Erhan'ın gönlünün memleketi Denizli ilinden yana olduğunu belirten Atilla ilk talebinin 800 bin olduğunu ama konuşulan rakamlara kadar da Erhan'ın indiği ancak halen mevcut takımıyla  problemlerinin devam ettiğini belirtti.

Erhan Kartal'ın geçmiş senelerde Denizlispora büyük hizmetlerinin olduğunu ve giderken de maddi olarak da önemli rakamlar kazandırdığını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.