İki İlçede Su Kesintisi

İki İlçede Su Kesintisi

DESKİ Genel Müdürlüğünün bildirdiğine göre su Hatlarında yapılacak çalışmalar nedeni ile iki ilçede ki belirli mahallelere belirli aralıklarla su verilemeyecektir.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğününün yaptığı açıklamaya göre, içme suyu hatlarındaki bağlantı çalışması nedeniyle Onbeş Ağustos 2018 Çarşamba günü Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinin çeşitli mahallelerinde planlı olarak su kesintisi yapılacaktır.

Su Kesintisinin Yapılacağı Mahalleler

Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre; Denizlinin 2 ilçesinin değişik mahallelerinde içme suyu hat bağlantısı nedeniyle su kesintisine gidilecektir.

Bu kapsamda 

15 Ağustos 2018 Çarşamba günü

Pamukkale ilçesinde kesinti yapılacak mahalleler. 10:00- 20:00 saatleri arasında Kavakbaşı, Kocadere, Eldenizli, Yeniköy, Küçükdere, Pamukkale ve Develi mahallelerine belirlenen saatlerde belirli aralıklarla su verilemeyecektir.

 Sarayköy ilçesinde kesinti yapılacak mahalleler.10.00 -  20.00 saatlerinde  Ada, Caber ve Köprübaşı mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı planlı su kesintisi yapılacaktır.

DESKİ'NİN yaptığı açıklamanın sonunda ise, belirtilen mahallelerde yaşayan halkımızın haberdar edilerek su kesintisinin sonucunda mağdur edilmemesi ve bunun için önlem alarak zorluk yaşamaması açısından bilgilendirme yapılmıştır. Yapılacak olan su kesintisi çalışmaların tamamlanması halinde belirtilen saatten daha öncede su verilebileceği bildirildi.

Akköy Mahallesi'nde 16 Ağustos

 

DESKİ Genel Müdürlüğü'nün içme suyu hat bağlantı çalışması sebebi ile Akköy Mahallesinde 16 Ağustos 2018 Perşembe günü  10:00- 20:00 saatleri arasında su kesintisi yapacakğı ifade edildi.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.