İHA'dan Denizli'de Destanın Sergisi

İHA'dan Denizli'de Destanın Sergisi

A+A-

15 Temmuz günü yaşanan hain darbe girişimi gecesi İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirlerinin objektiflerine yansıyan fotoğraflar, düzenlenen sergi ile halka sunuldu. Serginin açılış kurdelesini Valimiz Hasan Karahan kesti.

Merkezefendi Belediyesinin bulunduğu sokakta düzenlenen sergi açılışına, Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugay Komutanı Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İHA Antalya Bölge Müdürü Cafer Eser ile vatandaşlar katıldı.

Vali Hasan Karahan ve diğer protoktol üyelerin tarafından kesilen kurdelenin ardından sergi gezildi. İHA Antalya Bölge Müdürü Cafer Eser, Vali Karahan’ı fotoğrafların anıları hakkında bilgiler verdi.

15 Temmuz gecesi Türk Milletinin çok büyük bir destan yazdığını söyleyerek, “Asla unutamayacağımız o gece tekrar burada fotoğraflarla canlandırılıyor. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi, o gece milletimiz, pijamaları ve terlikleri ile evlerinden fırlayarak, tanklara ‘DUR’ dediler, tankların üzerine çıktılar. Halkımız, Milli İradenin üzerinde başka bir irade tanımadıklarını gösterdiler” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.