İçtenlikle Özür Diliyorum

İçtenlikle Özür Diliyorum

İçtenlikle Özür Diliyorum

A+A-

CHP'li Yıldırım Aycan sosyal paylaşım sayfasında foto montaj olan Meral Akşener in fotoğrafını paylaştı.Arkadaslarinin uyarısı üzerine fotoğrafı kaldırdı ve özür yazısı yazdı...

İşte o yazı:

İÇTENLİKLE ÖZÜR DİLİYORUM

30.01.2018 günü facebook’ta geziniyorum.

Sayın Meral Akşener’in Fettullah Gülen ile beraber çekilmiş bir resmini gördüm. Kendi kendime söylendim. Sağda politika yapanların hepsi birbirine benziyor diye düşündüm. Açıkça söyleyeyim; Sayın Meral Akşener’e çok kızdım ve o fotoğrafı paylaştım. Akşam saat 21:00 sularında dostum Şevket Ekiz arayarak “sen dikkat etmedin mi? O resimde fotomontaj var” dedi. Başımdan kaynar sular aktı. Facebook’u açtım ve birçok arkadaşım resmin fotomontaj olduğunu söylüyordu. Dikkatlice bakınca fotomontaj olduğu açıktı. Ömrümde bu kadar çok utandığım günü hatırlamıyorum. Fotoğrafı silmek istedim, beceremedim. Bir dostumdan yardım istedim. Onunda yardımı ile söz konusu o fotoğraf silindi. Ama, sonuç olarak istemeden de olsa, bir insana kara leke sürmüş oldum.

Bu ayıp benimdi.

Fotoğrafı silmek, benim büyük kusurumu ortadan kaldırmazdı. Bu nedenle utancımı tüm dostlarla paylaşmak istedim. İstemeden de olsa yaptığım bu hata için; Sayın Meral Akşener’den, onu sevenlerden, ayrıca bu fotoğrafa bakarak yanlış hüküm verenlerden ve tüm insanlardan İÇTENLİKLE ÖZÜR DİLİYORUM. Bu özür bana bir şeyi öğretti.

Ön yargı her zaman hata yaptırabilir. Bundan sonra yoğurdu üfleyerek yiyeceğim.

TEKRAR TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM. Saygılarımla…

M.Yıldırım AYCAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.