Hülya Melek Oldu

Hülya Melek Oldu

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde trafik kazasında babası ve babaannesiyle beraber hayatını kaybeden 15 yaşındaki Hülya Açıkkol, Denizli'de defnedildi.

A+A-

Feci kaza, dün saat 17.00 sularında Aydın - Denizli karayolu Gencelli Kavşağı civarlarında gerçekleşti. Nazilli'den Denizli iline doğru giden 41 yaşında İlyas Açıkkol şoförlüğündeki plakasız motosiklet, aynı yöne doğru gitmekte olan Osman Yıldırım şoförlüğündeki 31 YS 587 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın da etkisi ile motosikletin sürücüsü Açıkkol, annesi 68 yaşındaki Emine Açıkkol ve kızı 15 yaşındaki Hülya Açıkkol yola savrulurken, otomobil de yol kenarında devrildi. Haber edilmesi ile kaza yerine gelmiş olan sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kontrollerde, İlyas Açıkkol, annesi Emine ve kızı Hülya Açıkkol'un hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazadan yaralı bir şekilde kurtulmuş olan otomobil sürücüsü Osman Yıldırım ise hastanede tedavi altına alındı.

Babasının Yanından Dönüyordu

Hülya Açıkkol'un, babasından boşanmış olan annesi ile beraber Denizli ilinin Acıpayam ilçesinde ikamet ettiği, yaz tatili geçirmek amacı ile Aydın Kuyucak'ta ikamet eden babasının yanında bulunduğu ifade edildi. Hülya Açıkkol için bugün Denizli'nin Acıpayam ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde cenaze töreni yapıldı.  Öğle namazından evvel Yeniköy Mezarlığı'nda kılınmış olan cenaze namazından sonra Hülya Açıkkol, gözyaşları arasında defnedildi. Cenaze törenine, akrabaları, Acıpayam Belediye Başkanı AK Partili Hulusi Şevkan ve mahalleli katılımda bulundu.  İlyas Açıkkol’la annesi Emine Açıkkol'un da Kuyucak'ta defnedileceği ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.