Horozun Golcüsü Açılmaya Başladı

Horozun Golcüsü Açılmaya Başladı

Spor Toto 1. Lig'de Osmanlıspor'u deplasmanda 2 - 0 yenip geçtiğimiz haftaki Eskişehirspor galibiyetini taçlandırmış olan Denizlispor'un golcüsü Mehmet Akyüz yüksek performansına devam ediyor.

A+A-

Tecrübeli golcü, 4 - 1 kazanılmış olan Eskişehirspor maçında atmış olduğu gol ile siftah yaparken, Osmanlıspor maçından da boş geçmedi. Kritik deplasmanda 60. dakikada sahne almış olan Mehmet takımının 2. golünü kaydedip kazanılan 3 puanda önemli bir rol oynadı. Geçtiğimiz yıl devre arasında Giresunspor'dan Denizlispor'a transfer edilmiş olan 32 yaşındaki futbolcu, 15 maçta 12 gol atıp başarılı bir performans ortaya koymuştu. Bu sezon da rakip kalesini havalandırmaya başlayan Mehmet Akyüz, takımının en önemli kozu olacağını kanıtlamış oldu.

Özköylü Umutlu

Bu arada Osmanlıspor maçının ardından açıklama yapan Teknik Adam Osman Özköylü, bunun çok önemli bir galibiyet olduğunu, deplasmanda iyi oynamış olan ve iyi mücadele edilen bir maç olduğunu, doğru alan kapatıp, rakibin kendi sahasında oynaması itibarı ile daha fazla üstlerine geleceğini düşündüklerini, onların genel oyuncu profillerini iyi analiz ettiklerini, oyunculara da iyi bir biçimde anlatmış olduklarını, onların üretmelerine engel olduklarını, onların pozisyon bulmalarına da engel olduklarını, bu noktada da kazanmış oldukları toplarda hızlı hücumlarla etkili pozisyonlar bulduklarını ve golleri attıklarını, takımdan umutlu olduğunu ve galibiyet serisine devam etmek istediklerini dile getirmişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.