HOROZUN BORCU ARTTI

HOROZUN BORCU ARTTI

Ağustos ayında 392 Milyon TL borç açıklayan yeşil siyahlıların bu rakamı Eylül ayında 393 Milyon 537 bin TL olarak açıklandı. Geçen ay kasasında sadece 87 bin TL olan Denizlispor’un Eylül ayı sonunda kasadaki rakam 214 bin 764 TL’ye yükseldi.

A+A-

Denizlispor’da başkan Ahmet Yalın Yıldırım’ın göreve gelmesiyle birlikte başlayan şeffaflık kriterlerini her ay uygulanmaya devam ediyor. Düzenli olarak kulübün mali tablosunu kamuoyuyla paylaşan yeşil siyahlı kurmaylar, bu geleneği Eylül ayında da sürdürdü. Geçtiğimiz ay sonunda 392 Milyon TL borç açıklayan yeşil siyahlıların Eylül ayında bu rakamın393 Milyon 537 bin TL’ye çıktığı gözlendi.

GELİR DE ARTTI GİDER DE!

Yeşil siyahlı ekibin Ahmet Yalın Yıldırım başkanlığında kaynak arayışları sürerken Eylül ayı itibariyle gelirlerin arttığı gözlendi. Buna karşın kulüp giderlerinde de artış yer aldı. Geçen ay toplam gelir 3 Milyon 133 bin TL iken bu ay rakam 3 Milyon 872 bin TL’ye çıktı. Horozların 3 Milyon 45 bin TL olan giderleri ise 3 Milyon 657 bin TL’ye yükseldi. Geçen aya göre Horozların yemekhane giderleri, Tesisler ve Stadyum giderleri,personel giderleri artarken futbolcu giderlerinde ise rakamlara azalma yansıdı.

KASADAKİ PARA ARTTI!

Denizlispor’un Ağustos ayı sonunda kulüp kasasında sadece 87 bin TL’nin olduğu açıklanmıştı. Eylül ayında bu rakam gelirlerin artmasıyla 214 bin 764 TL liraya çıktı. Kulübe destek olan firmalarla birlikte toplam gelir 3 Milyon 872 bin TL olarak açıklandı.

TOPLAM BORÇTA ARTIŞ

Yeşil siyahlılar Ağustos ayı sonu itibariyle toplam borç miktarını 392 Milyon TL olarak açıklamıştı. Eylül ayında bu rakamın 393 Milyon 500 bin TL’ye çıktığı gözlendi.

HOROZUN BORCU ARTTI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.