Horozlar Başkent'ten Puanla  Döndü

Horozlar Başkent'ten Puanla Döndü

Spor Toto 1.Liginin 6. haftasında Denizlispor deplasmanda Ankara takımı Osmanlıspor’a karşı mücadele etti. Denizlispor deplasmanda Osmanlıspor’u 2-0 yendi.

A+A-

Denizlispor ligin 6. haftasında bu akşam saat 19.00’da başlamış olan maçta Osmanlıspor ile Ankara Osmanlı Stadı’nda karşı karşıya geldi. Zorlu maçı İzmir bölgesi hakemi Yiğit Arslan yönetti. Arslan’ın yardımcılıklarını Baran Eraslan ve Ali Tuna yaptı. Maçın 4. hakemi ise Mert Güzenge’ydi.

Denizlispor deplasmanda karşılaşmış olduğu Osmanlıspor’u 15. dakikada Recep, 60. dakikada Mehmet Akyüz’ün golleri ile 2-0 yendi. Denizlispor bu galibiyet ile puanını 10’a yükseltirken, Osmanlıspor 6 puanda kaldı.

İyi Mücadele Ettik

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, bunun çok mühim bir galibiyet olduğunu, deplasmanda iyi oynanan ve iyi mücadele edilen bir maç olduğunu, doğru alan kapattıklarını, rakibin kendi sahasında oynaması itibarıyla daha fazla üstlerine geleceğini düşündüklerini, onların genel oyuncu profillerini iyi analiz ettiklerini, oyunculara da iyi bir şekilde anlattıklarını, onların üretmelerine engel olduklarını, onların pozisyon bulmalarını da engellediklerini, bu noktada da kazandıkları toplarda hızlı hücumlar ile etkili pozisyonlar bulduklarını ve goller attıklarını, oyuncu arkadaşlarını tebrik ettiğini, bilhassa son dönemlerde yaşanan bazı problemler ve sıkıntılar olduğunu, şu anda kongre aşamasında olan bir kulübün çalışanları olduklarını, bununda ister istemez kafalarda bir takım problemler oluşturduğunu ama hepsinin geçeceğini ve daha güzel günlerin yaşanacağını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.