Horozkent Sporlu Oyuncular Ağırlandı

Horozkent Sporlu Oyuncular Ağırlandı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Türkiye Kadınlar 3.Lig takımı Horozkent Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı yönetimini ve sporcularını konuk etti.

A+A-

Ziyaret sırasında Başkan Subaşıoğlu, Bayan Futbol Takımı’na mücadele ettikleri 3.Ligde başarıları dilediğini ifade etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu hemen hemen her gün bir ziyaretçiyi ya da bir grubu konuk ediyor. Bu çerçevede bir ziyarette Horozkent Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı tarafından geldi. Başkan Subaşıoğlu, Horozkent Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı yöneticilerini ve sporcularını makamında ağırladı. Yapılan ziyarette Horozkent Spor Kulübü'nün Başkanı Kamil Karabuğa, Başkan Yardımcısı Abdülbaki Aras, takım yöneticisi Ramazan Karaca, Antrenörler Ahmet Özeren'le Hasan Hüseyin Tavlı ve bayan sporcularla Başkan Subaşıoğlu bilgi teatisi yaptı.

Desteğimiz Her Zaman Yanlarında

Burada yapmış olduğu açıklamasında Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her daim yanında olduklarını, ilçeyi spor ilçesi haline getirdiklerini, amatör spor kulüplerine  gerekli desteği sağladıklarını, Horozkent Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı, Denizli’yi Türkiye Kadınlar 3.Ligi’nde en iyi biçimde temsil edeceğine inandığını, kendilerine başarılar dilediğini, yöneticilere, antrenörlere ve sporculara gerçekleştirmiş oldukları nazik ziyaretten dolayı da teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.