Horoz'un zorlu finali Samsunspor!

Horoz'un zorlu finali Samsunspor!

Spor Toto 1. Lig'de bu hafta deplasmanda Samsunspor ile zorlu final gibi bir maça çıkacak olan Denizlispor'da tüm planlar yenilmemek üzerine kuruldu.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de çok kritik olan son 3 haftaya girilirken Denizlispor'da tüm dikkatler bu hafta deplasmanda oynanacak olan zorlu Samsunspor deplasmanına çevrildi.

Denizlispor'da kritik haftalar öncesinde yönetim ve teknik heyet futbolcuları bir kez daha uyarırken yeşil siyahlı taraftarlara da çağrıda bulunuldu. Bu karşılaşmanın ardından ise küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor mücadelesi ise iç sahada oynanırken son haftada ise yeşil siyahlılar Boluspor deplasmanına gidecek.

Samsunspor maçının kazanılması halinde son iki haftaya girilirken rakibine 3 puan fark atacak olan Denizlispor çok önemli bir avantajında sahibi olacak. Yeşil siyahlılarda yönetim ise zorlu deplasman öncesinde bu maçın galibiyet primini 15'er bin lira olarak belirledi. Yönetim ayrıca Çaykur Rizespor maçının beraberlik primi olan 7 bin 500'er liralık primini de doping etkisi ile bu zorlu deplasman öncesinde dağıtacak.

Denizlispor'da Tek Eksik Ziya

Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, Samsunspor maçının final niteliğinde olduğunu kaydederek, "Lig artık bitiyor. Son 3 haftaya gidiyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyet bunun farkındalar. Bu yılın en zorlu maçına deplasmanda çıkıyoruz. Bu maçı kaybeden taraf son haftalara çok sıkıntılı girecek. Bütün planlarımız galibiyet üzerine." dedi.

Yeşil siyahlılarda öncelik ise bu maçı kaybetmemek. Denizlispor'da yönetim bağış kampanyası başlatarak kulübün banka hesaplarını sosyal medya hesabında paylaşarak kentten zorlu yarışta vatandaşlardan yardım talebinde bulundu. Yeşil siyahlılarda zorlu deplasman öncesinde sarı kart cezalısı Ziya dışında bir eksik bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.