Horoz'un Fatih'i Tekke!

Horoz'un Fatih'i Tekke!

Denizlispor'u 21. haftada devralan teknik direktör Fatih Tekke, 13 haftada topladığı 21 puanla yeşil siyahlılara umut kapısı oldu.

A+A-

Denizlispor'da teknik direktör Fatih Tekke sezona damga vuranlar arasında yer aldı. Göreve geldiğinden bu yana takımı ile 13 maça çıkan Tekke, 21 puan toplayarak yeşil siyahlıların ligde tutunmasına sebebiyet verdi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'un başarılı hocası Fatih Tekke göreve gelmeden önce bir enkazı devralarak adeta yeşil siyahlıları baştan yarattı. 21 haftada sadece 17 puanı bulunan Denizlispor'da göreve başlayan Tekke, 13 maçta topladığı 21 puan ile sezona damgasını vurdu.

2017-2018 sezonuna teknik direktör Yusuf Şimşek ile başlayan yeşil siyahlılar 6. haftadan itibaren yoluna Reha Erginer ile devam etti. 20. haftadan sonra Erginer ile de yollarını ayırma kararı alan Denizlispor, sadece bir hafta Bülent Ertuğrul ile çalıştıktan sonra göreve Fatih Tekke'yi getirdi.

Başarılı hoca göreve geldiği zaman ise yeşil siyahlılar 21 maçta topladıkları 17 puanla küme düşme hattında yer alıyordu. Tekke yönetiminde 13 maça çıkan Denizlispor topladığı 21 puanla adeta lige tutunarak küllerinden yeniden doğdu. 38 puana ulaşan yeşil siyahlılar böylece ligi 15. sırada tamamlamış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.