Horoz'dan tatsız sezon açılışı: 0-1

Horoz'dan tatsız sezon açılışı: 0-1

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor sezon açılışında Afjet Afyonspor'a 1-0 yenildi.

A+A-

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor sezon açılışını gerçekleştirdi. İlk kez taraftarı önüne çıkan yeşil siyahlılar hazırlık maçında Afjet Afyonspor'a 1-0 kaybetti.

1. Lig'de sezonun başlamasına 1 hafta kala Denizlispor kendi sahasında sezon açılışını yaptı. Afyonspor önünde sahaya Stachowiak - Alperen, Muhammet Himmet, Abdülkerim, Keremcan, Burak Altıparmak, Deniz, Ziya, Recep, Burak Çalık ve Mehmet Akyüz ilk 11'i ile yeşil siyahlılar tat vermedi. Her iki takım için de sezon öncesi son ciddi prova özelliği taşıyan karşılaşmada yoğun yağmur oyuncuları çok fazla etkiledi.

Denizlisporlu taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maça yeşil siyahlılar tek yabancı ile çıktı. Afjet Afyonspor ise kadrosunda 4 yabancıya yer verdi. 66'ncı dakikada Mendy'nin kafa golüyle sahadan 1-0 galip ayrılan Afyonspor oldukça iyi bir görüntü çizdi. Yeni transferlerden Mbamba'nın sakatlığı nedeniyle 6-7 hafta sahalardan uzak kalacağı, Tisdell'in ise tam hazır durumda olmadığı Denizli'de eksikler göze çarptı.

Başkan Mustafa Üstek, "Ciddi bir hazırlık maçı oynayarak takımımızın son halini gördük. Eksiklerimiz elbette olacak ama onları en kısa süre sürede kapatacağız. Gereken çalışmaları hemen başlatacağız. Taraftarlarımız rahat olsun. Bu sene hedefimiz üst sıralar." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.