Honaz Yolunda Trafik Kazaları Azaltılacak

Honaz Yolunda Trafik Kazaları Azaltılacak

Honaz Yolunda Trafik Kazaları Azaltılacak

A+A-

Denizli – Karateke – Honaz yolunda araç yoğunluğu arttığından dolayı trafik kazaları meydana geliyor. Meydana gelen kazalar sonrasında Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü, bu yolda meydana gelen kazaların azaltılması için çalışma başlattı.

Denizli – Karateke – Honaz yolu üzerinde meydana gelen kazaları inceleyen Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü, kazaların Su deposu mevkisinde, göz piknik alanı yakınları ve Pınarbaşı yakınlarında bulunan virajlarda yoğun şekilde meydana geldiğini belirledi.

Kazaların arttığı belirlenen noktalarda Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ve Karayolları Şefliği ile ortak çalışma yapılıp , çalışma sonucunda ise yol tabelaları tamamlandı ve yol yapısı düzenlenmesi içinde ihtiyaç duyulan projenin hazırlanmasına başlanıldığı belirtildi.

Jandarma Trafik Timleri ise özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğunlaşan trafikte; hız limitlerine uyulmasını sağlamak için hız denetimleri ve kaza meydana gelmesi durumunda ölüm-yaralanma riskini azaltmak için emniyet kemeri denetimleri yapacaktır.

 Özellikle kış döneminde gölge kalan bölgelerde buzlanma meydana gelmekte, aracının hızını azaltmadan viraja giren sürücüler kaza yapmaktadırlar.  Yapılacak denetimler ile trafiğin sakinleştirilmesi ve kazaların azaltılması amaçlanmaktadır.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.