Honaz Gürlek’ten Acı Haber

Honaz Gürlek’ten Acı Haber

Honaz Gürlek’ten alınan acı haber herkesi çok üzdü. Koyunları kurtarmaya çalışan çoban kendi canından oldu. İşte kahreden haberin ayrıntıları.

A+A-

Honaz’a bağlı olan Gürlek'te yola çıkmış olan koyunlarına otomobil çarpan çoban hayvanları kurtarmaya çalışınca canından oldu .

 

 Alınan bilgilere göre olay Honaz'ın Gürlek Mahallesi'nde meydana geldi. Burada meydana gelen trafik kazası sonucunda bir kişi yaşamını yitirdi. Koyun çobanlığı yapan Adem Arslan, hayvanlarının Ankara yoluna çıkmasına engel olmak isterken seyir halindeki bir aracın altında kaldı.

Kalan Koyunları Kurtarmak İstedi

Olayı görenlerden alınan bilgilere göre araç evvela yola çıkmış olan koyunlara çarptı çoban, Arslan ise kalan koyunlara da aracın çarpmaması için ana yola çıktı. Adem Arslan’ın yola çıktığı esnada Arslan'a V.İ.'nin şoförlüğünü yaptığı 48 YV 202 plakalı araç vurdu.

Olaya şahit olanlar hemen yaralanmış olan Adem Arslan’ın yanına giderek ilk müdahalede bulunduktan sonra sağlık ekiplerine haber ettiler. Olay yerine hızlı bir şekilde gelen sağlık ekipler yaptıkları incelemeler neticesinde Adem Arslan’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Adem Arslan’ın cansız bedeni ambulans ile adli tıp morguna sevk edildi.

3 Araç Karışmış

 

Kaza sonucunda yola çıkmış olan koyunlardan 5 tanesinin de telef olduğu ifade edildi. Olay ile alakalı polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Bu arada alınan bilgilere göre feci kazaya 3 araç karıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.