Honaz’daki Kaza  Can Aldı

Honaz’daki Kaza Can Aldı

Alınan bilgilere göre Honaz’a bağlı olan Gürlek Mahallesinde, Ankara yolunun üstünde gerçekleşen kazada 1 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi de yaralandı. Feci kazanın detayları haberimizde...

A+A-

Korkunç kaza Denizli’nin Honaz İlçesi’ne bağlı Gürlek Mahallesinde gerçekleşti.  Alınan bilgilere göre, dün akşam saatlerinde gerçekleşen kaza sonucunda çarpmanın da etkisi ile yabancı plakalı aracın yolcu koltuğunda oturan 59 yaşındaki Vildan Akgün yaşamını yitirdi.

Arkadan Çarptı

Ankara yolu üstünde yoluna devam eden Erol Deste şoförlüğündeki 2 H 9467 plakalı traktöre Muzaffer Akgün yönetimindeki W23811 yabancı plakalı araç arkadan girdi. Şiddetli çarpışma sonucunda yabancı plakalı aracın kullanılmaz hale geldiği gözlendi.

Sürücü koltuğunda oturuyor olan Muzaffer Akgün ve eşi Vildan Akgün çarpma sonucunda aracın içinde sıkıştılar. Kaza sonrasında Ankara yolunu trafiğe kapandı. Kazaya ilk müdahale diğer sürücüler tarafından geldi. Hemen sağlık ve itfaiye ekiplerine haber edildi.

Kaza Yerinde Öldü

İhbarın alınması ile kaza yerine gelmiş olan İtfaiye ekipleri, Muzaffer Akgün ve eşi Vildan Akgün sıkışmış oldukları araçtan çıkarıldılar. Yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri tarafından kaza yerinde yapılmış olan tüm müdahalelere rağmen Vildan Akgün kurtarılamadı. Diğer yaralılar Muzaffer Akgün ve traktör sürüsü Erol Deste ise ambulans ile hastaneye sevk edildi. Vildan Akgün’ün cansız bedeni ise adli tıp morguna götürüldü.

Ekiplerin kaza ile alakalı soruşturma başlattıkları öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.