Honaz Belediyesi'nden 3 Milyon TL'lik Hal Yatırımı

Honaz Belediyesi'nden 3 Milyon TL'lik Hal Yatırımı

Honaz Belediyesinden 3 Milyon TL'lik Hal Yatırımı

A+A-

Honaz Belediyesi tarafından ilçede hizmet verecek Yaş Meyve ve Sebze Alım Merkezinin inşaat çalışmaları başlatıldı.

Halka her zaman en iyi şartlarda hizmet vermeyi ilke edinen Honaz Belediyesi, nüfus artışına bağlı olarak ihtiyaçları da artan ilçeye büyük ve modern bir Yaş Meyve ve Sebze Alım Merkezi kazandırmaya hazırlanıyor.

Proje kapsamında Afşinbey Mahallesi'nde başlatılan inşaat çalışmaları devam ediyor. 23 bin 500 metrekare arsa üzerinde 3 bin 376 metrekare alana sahip büyük ve modern bir tesis inşa ediliyor. Tesis bünyesinde 2 bin 310 metrekare hal binası, 393 metrekare idari bina, 32 metrekare güvenlik ve kantar binası bulunuyor. Hal binasında 21 dükkân,  satış alanı, çay ocağı ve tuvaletler, idari binada zabıta ve ilkyardım odası, mescit, toplantı odası, yemekhane ve mutfak yer alıyor. 3 milyon 144 bin 400 TL ihale bedelli Honaz Belediyesi Yaş Meyve ve Sebze Alım Merkezinin 21.06.2018 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

Afşinbey Mahallesi'ndeki şantiye alanında yürütülen inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen ve görevlilerden bilgiler alan Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, "Her şeyin en iyisine layık olan halkımıza, büyük ve modern bir Yaş Meyve ve Sebze Alım Merkezi kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Başlatmış olduğumuz inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Üretim alanlarından getirilen tarımsal ürünler burada sağlıklı bir ortamda depolanarak sevk edilecek ve yine manavlarımız, pazar esnafımız ve marketler üzerinden halkımıza ulaşacak. İnşaat çalışmalarımız tamamlandığında Honaz ilçemiz bir modern tesise daha kavuşmuş olacak. Halkımıza hayırlı olsun," ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.