Honaz’a Yakışan Bir Tesis

Honaz’a Yakışan Bir Tesis

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 4 ilçede yapılan 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden bir tanesi olan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete girdi.

A+A-

3835 metrekarelik kapalı alanda kurulmuş olan tesiste yarı olimpik yüzme havuzu ve eğitim havuzu da olmak üzere 2 tane yüzme havuzu bulunmakta. Değişik spor kurslarının da verilecek olduğu 2 tane spor salonu da olan tesiste, 2 tane antrenör odası, kafeterya, doktor odası, soyunma odaları da yer almakta. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz yüzme kurslarının başlamış olduğu tesise yoğun ilgi göstermiş olan Honaz halkı sıcak havada kapalı yüzme havuzunun ve burada yüzmenin de keyfini çıkarmaktalar.

 

 “Yüzme Bilmeyen Kalmayacak“

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" dediklerini anımsatarak, verdikleri bir sözün daha yerine getirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını,  bu dev tesisin Honaz’a çok yakıştığını,  başta çocukların, gençlerin ve hanım kardeşlerin olmak üzere 7’den 70’e tüm vatandaşların, tesisten ücretsiz bir şekilde faydalanmaya başladığını, Honaz’da yüzme bilmeyenin kalmayacağını ifade etti.

 

Böyle tesislerden gelecekte şampiyon sporcuların da çıkacağına inandığını ifade eden Başkan Osman Zolan, çocuklara ve gençlere bu biçimde olanak sundukça inşallah spor alanlarında da çok başarılı olacaklarını, bu tesislerde yüzme öğrenen çocukların geleceğin şampiyonları olacağını,  Denizli’ye ve Honaz’a hayırlı uğurlu olmasını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.