Hizmetler Hızla Devam Ediyor

Hizmetler Hızla Devam Ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yönelik başlatılan beton kilit parke taşı yatırım programı çerçevesinde bugüne dek 5,5 milyon metrekarelik taş döşendi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 17 ilçede ve bağlı mahallelerinde hayata geçirmiş olduğu beton kilit parke taşı yatırım programı 5,5 milyon metrekareye erişti. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2015 senesinde 17 ilçe belediyesine yol ve meydanlara döşenmesi için 600 bin metrekarelik beton kilit parke taşı hibe etti. Ardından hibe programı yerine beton kilit parke taşı döşeme işini kendi olanaklarıyla yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi son senedir bu rakamı 4,9 milyon metrekareye yükseltti. Denizli'nin 17 ilçesine bağlı; en ücra mahallesinde bile vatandaşları toz ve çamurdan kurtarmış olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, beton kilit parke taşı yatırım programı çerçevesinde bugüne dek 5,5 milyon metrekarelik taş döşendi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kilit parke taşı programında bu yılsonu hedefininse 7,5 milyon metrekare olduğu belirtildi

"Tek derdimiz var millete hizmet etmek"

Başkan Zolan, söz verdikleri gibi şehir merkezinde ne varsa ilçelerde de aynısının olduğunu, tek dertlerinin millete hizmet etmek olduğunu, hemşehrilerin dertlerine derman olup, isteklerini yerine getirmek amacı ile çalışmaya devam ettiklerini, ekiplerin, vatandaşların ayağını yazın toza, kışın ise çamura değmemesi için çalışmaya devam ettiklerini, ihtiyaç olan tüm yollara kilit parke taşı döşemeye devam edeceklerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.