Hırsızların Bayram Mesaisi

Hırsızların Bayram Mesaisi

Denizli ilinin Merkezefendi ilçesine bağlı olan Bereketli Mahallesinin bir camisinde kurban derilerinin çalındığı öğrenildi. Üstelik bir kere de değil…

A+A-

Merkezefendi ilçesine bağlı olan Bereketli Mahallesi'ndeki bir camide, dernek için toplanmış olan derilerin cemaatin gözü önünde alıp götürüldüğü öğrenildi. İddialara göre daha önceki derileri çalmış olan hırsızlar

saatler sonra yeniden aynı camiye gelerek diğer derileri de çaldılar.

3 Kişi Araca Attı

Olay Merkezefendi'ye bağlı Bereketli Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre kurban ibadetlerini yerine getirdikten sonra yardım amacı ile derilerini Gürpınar camisine bırakan cemaatin derileri iki kez çalındı. Gürpınar Camii'nde cami derneğine yardım amacı ile toplanmış olan deriler cemaatin gözü önünde yok oldu. Cami önünde çuvallara konulmuş olan derileri ticari bir araçtan inmiş olan 3 kişinin araçlarına atıp götürdükleri iddia edildi.

Plakasını Verdiler

Derilerin kaybolduğunun farkına varan cemaat hemen polis ekiplerini arayarak durumu haber ettiler ve derileri aldığı iddia edilen aracın plakasını verdiler.

Yeniden Geldiler

Bununla birlikte aynı araç ve şüphelilerin bir kaç saat sonra yeniden aynı caminin önüne geldikleri ve toplanmış olan derilerin bir kısmını yeniden araca atarak uzaklaştıkları da iddialar arasında.

 

Polis ekiplerinin alınan bilgiler ifadelerin ardından soruşturma başlattığı dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.