Her Zaman Yanındayız

Her Zaman Yanındayız

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde ter dökecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in, maçlarını oynayacağı PAÜ Spor Bilimleri Yerleşkesi'nde ince

A+A-

Geçen hafta Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından TB2L’ye kabul edilmiş olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’ in maçlarına ev sahipliği yapan PAÜ Spor Salonu’nda, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ incelemelerde bulundular.

Başkan Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Basket’in geri döndüğünü Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile beraber Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nu inceleme fırsatını bulduklarını, Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Üniversitesi arasında güzel bir iş birliğinin olduğunu, Denizli Basket olarak 2. Lig’de takımın kabul aşamalarını geçtiklerini, geçen hafta transferleri ve hocayı açıkladıklarını belirtti.

 “DENİZLİ BASKETBOLU SEVİYOR”

Başkan Subaşıoğlu, buranın değerli bir salon olduğunu, evvela Merkezefendi Belediyesi’ne, Denizli Baskete bu salonu açtıkları için hocalarına çok teşekkür ettiklerini, bu tribünlerin tam kapasite Denizli’de basketbolu izlediğini, onun için rektör hocanın kendilerine verdiği desteğin çok önemli olduğu söyledi.

Subaşıoğlu konuşmasının son bölümünde Denizli halkını maçlara çağırdı.

REKTÖR PROF. DR. BAĞ: “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na ilçede yaptığı çalışmalardan ötürü tebrik etti.  Prof. Dr. Bağ, evvela başkana teşekkür ettiğini, tüm alanlarda sürdürdüğü projeler ile alakalı da kendisini tebrik ettiğini,  daha yeni kurulan bir belediye olarak bu kadar başarılı hizmetlere imza atmasının kendilerini çok mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.