Her Yerde Aranıyor

Her Yerde Aranıyor

Muğla’da kuaför olan Denizlili Murat İnanç her yerde aranıyor. Ailesi İnanç için seferber oldu. İşte kayıp vakasının detayları .

A+A-

Aslen Denizli’nin Çameli İlçesi Belevi Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan 23 yaşındaki Murat İnanç Muğla’nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesinde kuaförlük yapıyordu.  3 gün evvel iş yerini açmak için evden çıkmış olan Murat İnanç’ın bir daha evine dönmediği öğrenildi. Akşam iş yerini kapatıp evine dönmeyen Murat İnanç’ın ailesi evvela kendi çabaları ile bazı aramalarda bulundu. Ama yaptıkları tüm aramalar sonuçsuz kaldı. Aile bu sefer Murat İnanç’ın bulunması için emniyete giderek resmi başvurularını yaptılar. Polis birimleri ve jandarma ekipleri kuaför Murat İnanç’ı aramaya başladılar.

Çameli’nde De Arandı

Nüfusa kayıtlı olduğu Çameli İlçesi Belevi Mahallesi’nde de aranan Murat İnanç için ailesi ve sevenleri seferber oldular. Evli olan berber İnanç her yerde aranıyor. Denizli’den özellikle Tavas, Kale, Beyağaç ve Çamelili vatandaşların gidip yerleştikleri Muğla ilinin Ortaca ilçesinde çok sayışa Denizlili vatandaşın yaşadığı bilinmekte.

Bu Numaradan Ulaşabilirsiniz

Haber merkezimin aileden almış olduğu bilgilere göre aile, Murat İnanç’ın gidebileceği yerleri aradı ve İnanç’ın arkadaşlarına da ulaşılmaya, onlardan bilgi alıp İnanç bulunmaya çalışılıyor. Üzüntülü aile, Denizlili kuaför Murat İnanç’ın yerini bilenlerin ya da görenlerin 112’ye ya da 0536246 02 58 numaralı telefona bildirmelerini istediler .  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.