Her Şey Sizin Geleceğiniz İçin

Her Şey Sizin Geleceğiniz İçin

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile alakalı bir mesaj yayımlandı.

A+A-

Paylaşılan mesaja geleceğin teminatı; Türkiye Cumhuriyetinin ve yüce milletin umudu, neşesi ve güvencesi sevgili çocuklar, sözleri ile başlandı.

 

Açıklamada, egemenlik güneşinin berrak yüzünün vatan ufkunda gösterdiği gün olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. Yıldönümüne ulaşmanın heyecanı ile, kavuşmuş olduğumuz bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın daha sevinç ve coşku ile kutlamanın heyecanını yaşandığını ifade edildi.

           

Sevgili çocuklar;

 

Açıklamada Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Milletin bağrından temiz bir kuşak yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak” sözleri kullanılarak Atatürk’ün bu bayramı çocuklara armağan ettiği vurgulandı. Çocuklara düşen görevin, bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla beraber düşünen ve düşündüklerini düzgün bir biçimde ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve başarılı fertler olmak olduğu anlatılan paylaşımda çocukların bu görevi en güzel şekilde yapacaklarına ve bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkacaklarına olan inançlarının tam olduğu belirtildi ve çocukların ülkemizin en değerli varlığı, geleceğimizin güvencesi, yaşam sevincimiz ve umudu olduğunun altı çizildi.

 

Sevgili Çocuklar;

 

Açıklamada bu güzel vatanı ve Cumhuriyeti yok etmek için iç ve dış mihrakların hainliklerini sergiledikleri şu günlerde çok çalışıp birbirimiz ile tek vücut, tek yumruk kenetlenme zamanı olduğu, bağımsız egemen milli bir devlet yolunda sınırlarımızın Atalarımızın binlerce şehit kanları ile çizildiğinin asla unutulmaması gerektiğini ifade edildi ve biliniz ki her şey sizin ve ülkemizin mutlu geleceği içindir denildi..

 

Sizi seviyor, size güveniyoruz...        

           

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, bu duygu ve düşünceler ile çocukların bayramını yürekten kutladığını, hepsini sevgi ile kucakladığını, gözlerinden öptüğünü ve başarılarının devamını dilediğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.