Her Sene Eğitime Destek

Her Sene Eğitime Destek

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2017-2018 eğitim-öğretim senesinin sona ermesi ile beraber öğrencilere tatil boyunca bol bol oyunlar oynayıp dinlenmeleri ama bununla beraber kitap okumayı da ihmal etmemelerini söyledi.

A+A-

Eğitim alanında yaptığı projeler ve vermiş olduğu destek ile ön planda olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2017-2018 eğitim-öğretim senenin bitmesi münasebeti ile bir mesaj paylaştı. Yoğun bir eğitim-öğretim döneminin daha bitmesi ile beraber, öğrencilere başarılı olmanın tek yolunun çok çalışmak olduğunu belirten Başkan Gürlesin, Bu senede öğrencilere, öğretmenlere ve velilere desteklerinin sürdüğünü, yoğun geçen bir eğitim yılının daha bittiğini, tüm öğrencilere ve öğretmenlere güzel bir yaz tatili temenni ettiğini dile getirdi.

GÜRLESİN, “YAZ TATİLİNDE BOL BOL KİTAP OKUYUN”

Başkan Gürlesin, karnelerini almış olan öğrencilere, ülkenin geleceği ve Güçlü Türkiye’nin teminatı olduklarını, 2017-2018 eğitim öğretim senesinin bitmesi ile yaz tatiline giren  tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller dilediğini, kendilerinin Pamukkale belediyesi olarak eser bırakma derdinde olduklarını, günü birlik işlerin peşinde olmadıklarını, eğitimde kalitenin yükselmesi, çocukların en iyi kalitede eğitim alması ve yetiştirilmesi gerekliliğine inandıklarını,  bu sebeple de okullara olan desteği sürdürdüklerini ifade etti.

EĞİTİME DESTEKLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Pamukkale ilçe sınırları içindeki 128 okulu da destekleyen Pamukkale Belediyesi, 2017-2018 eğitim-öğretim  yılında okullara yapmış olduğu halı saha ve spor kompleksleriyle dikkat çekti. Okullara spor komplekslerinin yanında halı saha, konferans salonu, dış ve iç cephe boyaları vs. pek çok konuda Pamukkale Belediyesi imzasını atıyor.  Pamukkale Belediyesi bunun yanında her sene olduğu gibi bu senede 2 bin 250 öğrenciye eğitim yardımında bulunuldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.