Hem Çaldılar, Hem Selfie Çektiler

Hem Çaldılar, Hem Selfie Çektiler

Hırsızlara Bedel Ödeten Mal Sahibi

A+A-

Denizli’de yıkımı gerçekleşecek olan Üçgen Çarşısında içinde ürünlerin olduğu depoya hırsızlar girdi.

Edinilen bilgiye göre,  24.09.2017 Pazar günü Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan üçgen çarşısına 3 kişi bir kamyonetle gelerek depolarında bulunan malları alacağız diyerek içeriye girdi.

Arif Cen’e ait depoya giren 3 kişi, depoda bulunan 100 bin TL’lik, plastik, alüminyum bardak, çatal, tabak ve kutularda bulunan diğer ürünleri kamyonete yükledi. Ardından bir geri dönüşüm firmasına sattılar. Depo sahibi pazartesi günü depoya geldiğinde ise içeride bulunan ürünlerin çoğunluğunun yok olduğunu fark etti. Hırsızlar 2 kamyonet çaldıkları ürünleri 425 TL’ye sattığını öğrendi.

Cen, hırsızların polis tarafından yakalanmasını sağlandı. Polis tarafından yakalanan hırsızların sorgulamasında telefonlarında hırsızlık esnasında çektikleri video ve selfielere ulaşıldı. Avukatlarını arayan Cen, firmalarla konuşarak yaklaşık 20 bin TL’lik malı kurtardı.

Depo sahibi Cen, hırsızlardan şikayetçi olmayıp 2 Kamyonet ürünü hiç ücret ödemeden hırsızların kamyoneti ile hırsızlara yeni tuttuğu depoya şaşırttı.

Hırsızların telefonundan çıkan görüntüler ise depo sahibi Cen’i şaşırttı. Hırsızlar, ürünleri çalarken ve kamyonete yüklerken hem videoya alıp hem selfie çekilmişlerdi.

Çalınan ürünlerini kurtaran, kalan ürünleri de hırsızlara taşıtan Cen, ‘’onları yargı affetmeyecek’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.