Hayata Dokunuştan Yeni Proje

Hayata Dokunuştan Yeni Proje

Hayata Dokunuştan Yeni Proje

A+A-

Her geçen gün büyüyen ve kendini geliştiren Hayata Dokunuş Derneği, karşımıza bu sefer daha farklı ve can alıcı bir proje ile çıktı.

 

  Yaşlıların çocukların, hastaların, yoksulların yanı sıra artık mukaddes şehitlerimizi de her ay düzenli olarak ziyaret edecek.

 

   “ŞEHADET NEFERLERİ” adlı proje ile Peygamber efendimize komşu olan şanlı şehitlerimizi unutmamış ve her daim hatırlamış olacağız.

 

  Belirlenen tarihlerde 100 kişilik bir ekip ile toplanıp Malatya Şehitliğini ziyarette bulunacak olan Hayata Dokunuş Derneği, her ay etkinliğe katılacak olan gençlerin isimlerini değiştirerek herkesin en az 1 kez bu güzel programın içerisinde bulunmasını sağlamış olacak.

 

  Toplum ahlakını ve milli değerlerimizi korumayı kendine vazife bilmiş olan bu gençler, yapmış oldukları her proje ile örnek genç profilini koruyorlar.

 

  Değerli işlere imza atmanın yaşının olmadığını, her yaştan kesimin milli değerlerimize sahip çıkabileceğini ve koruyabileceğini bir kez daha kanıtlayan bu gençler, her seferinde bizleri şaşırtmayı ve yüzümüze o nacizane tebessümü bırakmayı ihmal etmiyor.

 

  Göğüs kafeslerinin içerisine sevgi ve merhamet tohumlarını serpiştiren bu kalbi güzel gençler, geleceğimize aydınlık olmaya devam ediyor.




 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.