Hayata Dokunuş, Sıcak Dokunuyor...

Hayata Dokunuş, Sıcak Dokunuyor...

Hayata Dokunuş, Sıcak Dokunuyor...

A+A-

Hayata Dokunuş Derneği, “Kışlar Soğuk Geçmesin” projesini sürdürmeye devam ediyor. Kendilerine 3 ayda 15 okul hedefini koyan bu gençler 4. okulda da gönüllerde taht kurmayı başardılar.

Hayata Dokunuş Derneği Adıyaman'ın Besni İlçesi’nde bulunan Çorak İlkokulu’nu ziyaret etti. 

 

“Kışlar Soğuk Geçmesin” projesi adı altında gerçekleşen bu ziyarette, okul bünyesinde bulunan tüm çocukların kırtasiye, bot ve mont ihtiyaçları karşılandı. 


 

Hayata Dokunuş Gençleri minik kardeşleri tarafından coşku ile karşılandı.

 

Sadece çocuklar değil; okul müdürü,öğretmenler ve köy muhtarı da yürekleri büyük  bu gençleri sevinçle karşıladı, güzel bir şekilde ağırladı.

 

Ağırlamakla kalmayıp; Hayata Dokunuş Derneği Genel  Başkanı Ali Morel ve ekibine plaket hediye ederek minnet duygularını dile getirdiler.

 

Toplamda 60 çocuğun tüm ihtiyaçlarını karşılayan Hayata Dokunuş Derneği Genel Başkanı  Ali Morel “Amacımız ülkenin neresinde olursa olsun, her çocuğa yetişebilmek ve onların her ihtiyacını karşılamak. Özellikle bu soğuk kış günlerinde hiçbir çocuğun üşümemesi için elimizden gelen her şeyi yapmak. Kırtasiye malzemeleri olsun kıyafet malzemeleri olsun her konuda destekçileri olmaya çalışıyoruz. Geleceğin doktorları, mühendisleri, öğretmenleri olma yolunda onlara ışık olmaya çalışıyoruz. Ayak bastığımız bu mukaddes topraklara daha çok sahip çıkmaları için ve kalplerine en kutsal duygu olan vatan sevgisini aşılamak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazır ve nazırız. Gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri birileri alkış tutsun diye değil; bizlere biz olduğumuzu, bir olduğumuzu hatırlatmak için yapıyoruz. Her projede bizzat şahsımın da bulunması, Hayata Dokunuş’un  bünyesinde bulunan herkes gibi  benim de, çocuklarımızı ziyarete gitmeden önceki gün yaşadığım heyecanı ve mutluluğu ortaya koyuyor.  Biz merhameti, gözlerimizdeki ışık kadar korumalı ve  sahip  çıkmalıyız. Çünkü; merhamet  bizim kalbimizi aydınlatır ve iyiliğe giden yolda önümüzü açar. Ve biz, ilerlediğimiz bu yolda; bize gölge olan tüm kötülüklerden uzak durmaya ve geleceğin zeki, çevik ve güçlü bireyleri olacak olan çocuklarımızı uzak tutmaya çalışıyoruz. Bu uğurda her şeyi yapmaya hazırız. Gerekirse gece gündüz çalışır yine de pes etmeyiz. Ve  bundan sonraki süreçte 3 ay içerisinde 15 okul ve yüzlerce çocuğun tepeden tırnağa tüm ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar yürüteceğiz.” diye belirtti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.