Hatay'da 2 Şehidimiz Var

Hatay'da 2 Şehidimiz Var

Hatay’da kentin girişinde bulunan Bölge Trafik Müdürlüğü önündeki kontrol noktasına bir otomobilden açılan ateş sonucu 2 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.

A+A-

Dün saat 22.00 sıralarında Derince mevkii Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tayfur Sökmen Kampüsü yakınındaki Bölge Trafik Müdürlüğü önünde meydana geldi.

Bölge Trafik Müdürlüğü önünde kente giriş-yapan araçlar üzerinde kontrol yapan polislerin üzerine, bir otomobilden ateş açıldı.

Polislerin karşılık vermesi üzerine saldırıyı gerçekleştirenler, olay yerinden kaçtı. Polislerin anonsu üzerine olay yerine ambulanslar ve destek ekip gönderildi. Ağır yaralanan polisler, ambulanslar ile MKÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çok kan kaybettiği belirtilen polislerden 2’si tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı diğer polisin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ŞEHİTLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Şehit olan polis memurlarının isimleri belli oldu. Ağır yaralanan polis memurlarından Hayrettin Mennan ve Bayram Bozdoğan şehit oldu.

Yaralı polis memuru Samet Kılıçsarı’nın Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisi sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.