Hapishanelerde Yapılan En Akılalmaz 8 Silah

Hapishanelerde Yapılan En Akılalmaz 8 Silah

Mahkumların hapishanede çok fazla boş zamanı olur. Bu zamanlarında kısıtlı imkanlarla ürettikleri silahlar yaratıcılık sınırlarını zorluyor.

A+A-

Hapishanedeki boş zamanları değerlendirmek için bazı mahkumlar oldukça farklı bir yol seçiyor. Bu mahkumlar hapishane yönetiminden gizli olarak kısıtlı imkanlarla tehlikeli silahları kendileri üretmiş. En ilginç olan 8 silahı sizin için seçtik.

1- Kamçı:Üzerine jilet eklenen kamçı, koğuştaki arama sırasında ele geçirildi ve mahkumun ceza almasına neden oldu.

2- Karton tabanca:Hobi olarak maket yapmanın ötesine geçen mahkumlar gerçek silahların birebir aynısını kartondan yapmış. İşlevi olmasa da gerçek görünümlü silahlar gardiyanları korkutmak için işe yaramış.

3- Pompalı tüfek:1984 yılında metal karyola direklerinden ve perdelerden yapılan pompalı tüfek için mermi olarak kibrit uçlarından toplanan kurşun kullanılmış. İki mahkum yaptıkları tüfekle gardiyanı rehin alıp cezavinden kaçmışlar.

4- Yaylı silah:Kanada'da bir mahkum hapishaneden kaçmak için yapmıştır. 10 diş fırçası, 1 çakmak, bir parça tükenmez kalem kasası, tel askı parçası gibi malzemeler kullanarak yaptığı yaylı silah mahkum amacına ulaşamadan ele geçirildi. Silah şu an bir müzede sergileniyor.

5- Ev yapımı bomba:Kendisini hapse atan hakimi öldürmek isteyen bir mahkum tarafından yapılmıştır. Bombayı hakimin evine yollayan mahkum amacına ulaşamamıştır.

6- Sahte makineli silah:Silahın amacı gardiyanları korkutmak ve cezaevinden kaçmak için yapıldı. Ancak gardiyanlar kaçış ihbarını aldıkları için arama yaparak silaha el koymuşlardır.

7- Tıraş bıçağı tarağı:Mahkum basit bir tarak kullanarak basit bir silah yapmıştır. Tarağın içine jilet yerleştirerek yapılan silah amacına ulaşmadan ele geçirildi.

8-Tuvalet kağıdından bıçak:Çoğu insana saçma gelebilir ancak ABD'deki bir mahkum için yapılabilir bir silah türü. Tuvalet kağıdından yapılan bıçak da tehlikeli bulunmuş ve el konulan silahlar arasında yerini almıştır.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.