Halkın Görüşlerini Aldılar

Halkın Görüşlerini Aldılar

Halkın Görüşlerini Aldılar

A+A-

İçişleri Bakanlığının talimatıyla Acıpayam Kaymakamlığı tarafından başlatılan mahallelerdeki huzur ve asayiş toplantısının ilki Yukarı mahallede gerçekleştirildi.

Acıpayam Yukarı Mahalle Muhtarı Erol Önder’in ev sahipliğinde mahalle kahvehanesinde düzenlenen toplantıya Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye  Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, daire ve kurum amirleri ve mahalle sakinleri katıldı.   

Yukarı mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği, farklı sorun, talep ve önerilerinin masaya yatırıldığı halkla buluşma toplantısında daha  güvenli ve huzurlu bir Acıpayam için karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan toplantıda, vatandaşlarla ortak çalışma ve işbirliğinin önemi vurgulandı.

Karşılıklı sohbet havasında geçen toplantıda, ilçe protokolü  vatandaşların dile getirdiği tüm sorunları tek tek not alarak bu sorunların çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.