Halı sahadaki heyecanda ilk santra Başkan Gürlesin'den

Halı sahadaki heyecanda ilk santra Başkan Gürlesin'den

Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası'nda heyecan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in ilk santra vuruşu ile başladı.

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda heyecan 9 karşılaşma ile start aldı. 27 mahalleden 36 takımın katıldığı turnuvanın bu ay sonuna kadar devam edileceği kaydedildi. Turnuvanın açılışını gerçekleştiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, turnuvanın geleneksel bir hale geldiğini kaydederek her zaman centilmenliğin ön planda olmasını isteyerek bütün takımlara başarılar diledi.

 

İlk olarak 2015 yılında düzenlenen halı saha futbol turnuvasına 27 mahalleden 36 takım katılıyor. Tek maç eleme usulüne göre yapılan maçlar 25’er dakikalık 2 devre halinde oynanıyor. Maçların berabere bitmesi durumunda ise galip takımı 5’er penaltı vuruşları belirliyor.

 

8-14 Ekim tarihleri haftasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde başlayan “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nın açılışına Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen katıldı. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu sporun gençler için öneminden bahsederek, "Pamukkale Belediyesi her zaman spora ve sporcuya destek olmuştur. Sayın Başkan Gürlesin’i hem bu turnuva hem de spora verdiği destekler sebebi ile kutlarım." dedi.

style="display:block; text-align:center;"

data-ad-layout="in-article"

data-ad-format="fluid"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="3103798692">

İlk Tur Maçları Oynandı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise "Biz bu gibi turnuvaları mahalleler arasındaki kaynaşmayı sağlamak adına düzenliyoruz. Geleneksel hale gelen turnuvamızda bu yıl 27 mahalleden 36 takım mücadele verecek. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara da bazı ödüllerimiz olacak. Katılan ve mücadele eden tüm takımlara centilmence oyun ortaya koyarak hedeflerine ulaşmalarını temenni ediyorum." dedi.

 

İlk tur maçlarında Pamukkale sahasındaki maçlarda Gözlerspor’u 5-4 yenen Zeytinköygücü, As Yeniköyspor’u 10-4 mağlup eden Kurtlucaspor ve  Uzunpınarspor’u 9-4 yenen Deliktaş Örtülüspor; Kale sahasındaki maçlarda ise Pamukkale Alpay Tekstilspor, Anafartalar Grup 258 takımını 6-4 mağlup ederken, Aktepe Denizli Ağrılılarspor Develi Gençlikspor’u 11-3 ve  İncilipınarspor Duranspor’u 8-5 yenen Develi Dayı Yeğenspor; Akhan sahasında da  Zümrütspor  ile Pelitlibağ Fikirtepespor arasındaki maç 4-4 sona ererken, penaltılar sonunda Pelitlibağ temsilcisi 9*8 galip gelerek tur atladı.

 

Aynı sahadaki diğer maçlarda ise Kervansaray Zeytinyaylasıspor’u 8-3 yenen Küçükderespor ile Pamukkale Fatihspor’u 9-6 yenen Akköy Çerkezspor tur atlayan ekipleri oldu.

style="display:block"

data-ad-format="autorelaxed"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="8192473847">

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.