Halı saha turnuvasında ikinci tura çıkan takımlar

Halı saha turnuvasında ikinci tura çıkan takımlar

Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ilk tur maçlarının tamamlanmasının ardından ikinci tura çıkan takımlar belli oldu.

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ilk tur maçları tamamlandı. 7 mahalleden 36 takımın katılımı ile yapılan bu büyük futbol şöleninde ikinci tura çıkan takımlarda netlik kazanmış oldu.

 

Pamukkale Belediyesi, ilkini 2015 yılı ilkbaharında düzenlediği halı saha futbol turnuvalarında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 27 mahalleden 36 takımın katılımı ile yapılan  “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ilk tur maçlarının tamamlanmasının ardından Pazartesi günü 9 takım tur atlarken, Çarşamba günkü maçlarda da yine 9 takım ikinci tura adını yazdırmayı başardı.

 

Dost İstiklalgücü - Hürriyetspor : 13-4

Cankurtaran Çukurspor - Deliktaş Gençlikspor: 3-3 (P. Cankurtaran)

Asmalıevler Kalbim Gıdaspor- Yeniköy Gençlikspor: 1-4

Zeytinköy Güzelyurtgücü- İstiklal Yıldızspor: 9-8

Kayıhan Birlikspor - Kaplanlarspor: 11-8

Kayıhan Aşkarspor - Kale Gençlikspor: 19-5

Kurtluca Kartalspor - Kaplanlar Gençlikspor: 15-4

Yukarışamlı Efsanelerspor - Aktepespor: 4-8

Karşıyaka Gençlikspor - Sami Türel Horoz Gençlikspor: 7-8

 

“Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda 2. Tur maçları 15 Ekim Pazartesi günü oynnacak. Akhan sahasında saat 19.00’da Develi Dayı Yeğenspor – Kurtlucaspor, 20.00’de Küçükderespor-Kayıhan Birlikspor ve 21.00’de de Aktepe Denizli Ağrılılarspor – Sost İstiklalgücüspor maçları yapılacak. Aynı gün Kale sahasında 19.00’da Akköy Çerkezspor – Deliktaş Örtülüspor, 20.00’de Pelitlibap Fikirtepespor – Zeytinköy Güzelyurt Gücü ve 21.00’de de Kurtluca Kartalspor – Cankurtaran Çukurspor maçları yapılacak. Yine Pazartesi günü Deliktaş sahasında ise saat 19.00’da Yeniköy Gençlikspor – Kayıhan Akşarspor, 20.00’de Sami Türel Horoz Gençlikspor – Aktepespor ve 21.00’de de Zeytinköygücü – Pamukkale Alpay Tekstilspor maçları oynanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.