Hain saldırıyı lanetlediler

Hain saldırıyı lanetlediler

Denizli’de sivil toplum örgütleri ve siyasiler, Hakkari Dağlıca’daki hani saldırıyı yayınladıkları mesajlarla lanetleyerek, şehit ailelerine başsağlığı dilediler.

A+A-

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ KAZIM ARSLAN

Hakkari'nin Çukurca ilçesinin Dağlıca bölgesinden bizlere ulaşan şehit haberi yine yüreğimizi dağlamış, acımızı büyütmüş, yine ateş şehit ailelerinin evlerine düşmüştür. PKK çizmeyi çoktan aşmış, artık yok edilme zamanı gelmiştir. Bu ne caniliktir! Şimdiye kadar siyasi hesaplarla bunlara yüz verenler, onların şehirde yuvalanmasına müsamaha gösterenler bunun hesabını nasıl vereceklerdir?  Ülkemizde bir iktidar ve güvenlik zafiyeti vardır. Güneydoğu ve Doğu bölgelerimizde Devletin hakimiyeti iyice azalmış, PKK hakimiyeti başlamıştır.Bunun acilen yok edilmesi gerekir.İstihbarat bilgilerinin sağlıklı alınması, ona göre tedbirlerin uygulanması gerekir.Saldırılar sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet,geride kalan dost ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.Milletimizin başı sağ olsun,mekanları cennet olsun.

 

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN

Bölücü terör örgütünün Hakkari Dağlıca'da düzenlediği hain saldırı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yol kenarına döşenen mayının patlatılmasının ardından şehit ve yaralanan Mehmetçiklerin olduğunu derin bir üzüntüyle takip ettiklerini ifade etti. Hain saldırıda şehit düşen kahraman Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Başkan Zolan, günün birlik ve beraberlik günü olduğunu vurguladı. Kalleş terör örgütünün amacına ulaşamaması için ülkenin bu hain saldırılara karşı tek yürek ve omuz omuza durması gerektiğini belirten Başkan Zolan, "Vatanımızı bölmeye ve şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan hainlere karşı kahraman Mehmetçiğimiz ve emniyet güçlerimiz canları pahasına mücadele vermektedir. Bizlere düşen görev ise bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp teröre karşı tek yumruk, dimdik ayakta durmaktır" dedi.

CHP İL BAŞKANI NURİ ÇAVUŞOĞLU

7 Haziran seçimleri sonrası ülkemiz adeta kan gölüne dönmüş açılım süreci öncesi sadece dağda olan teröristler bu sürecin sonunda maalesef şehirleri sarmıştır. Çözümün adresinin TBMM olması gerekirken; terörist başı Abdullah Öcalan’ın İmralı, terör yuvasının ise adı Kandil olmuş kimsenin bilmediği gizli pazarlık ve tavizler ile çözüm merkezi haline getirilmişlerdir. Sorumluluk makamında bulunan ülkenin başkomutanı hala 7 Haziran seçimleri öncesinde yaşayarak bu yaşanan vahşi saldırıları 400 vekile bağlamaya çalışmakta iken ülkenin 2 numarası olan Başbakan ise şehit çocuğunu yanına alıp aymazca kahkaha atarak maç seyretmektedir. Bu hain saldırı sonrasında terörü birkez daha lanetleyerek hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, acılı ailelerimize sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz. Tüm milletimizin başı sağolsun.

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜRLESİN

Hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı askerlerimizin de biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Yüce Türk Milleti’nin başı sağ olsun. Vatanımızın ve birliğimizin sonsuza dek sürdürülmesi için bizler de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Kahraman askerimize hain pusular kurarak ülkemizi bölmeye çalışan ve kaos ortamına sürüklemek isteyen hainler, asla amacına ulaşamayacaktır. Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bölücü terör örgütü bilmelidir ki; ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan bu tür eylemler toplumumuzu daha çok kenetlemektedir. Bu ülkenin birlik beraberlik duyguları hiçbir zaman çözülemeyecek kadar kökleşmiştir. Herkes bunu bilsin. Bunu çözmeye uğraşan terörün planlayıcılarını, destekleyicilerini ve eylemcilerin peşini, alınlarındaki kara leke ve masum canların ahları, sonsuza dek bırakmayacaktır.

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET SUBAŞIOĞLU

"Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca kesiminde askerlerimizin şehit düşmelerine ve yaralanmalarına neden olan menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bölücü terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen güvenlik güçlerimizin acısı milletçe yüreğimizi dağlamaktadır. Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize kasteden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayan bu saldırılar karşısında, aziz milletimizin birlik ve beraberlik içinde kararlı bir duruş sergileyeceğine inanıyorum. Dağlıca'daki menfur saldırıyı bir kez daha lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum."

DTO BAŞKANI NECDET ÖZER

“Birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize yönelik yapılan bu menfur terör olayları, hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Çünkü milletimizin bu birlik beraberlik ruhu, köklü bir geçmişe sahiptir. Son zamanlarda artan bu terör olaylarını bir kez daha şiddetle kınıyoruz. İş dünyası olarak, gereken bütün önlemlerin vakit geçirilmeden alınmasını ve bu yöndeki girişimlerin bir an önce başlatılmasını beklemekteyiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”

DSO BAŞKANI MÜJDAT KEÇECİ

Türkiye terörle mücadelede son yılların en kanlı günlerini yaşamaya devam ediyor. 7 Haziran seçimlerinden bu yana çeşitli saldırılarla birlik ve bütünlüğümüz bölünmeye çalışılıyor. Bu çirkin saldırıların artık durmasını istiyoruz. Daha kaç evladımızı böyle terör olaylarında kaybedeceğiz. Birçok ailenin ocağına ateş düştü. Hepimizin yüreği yanıyor. Bu kaos ortamı artık bir son bulsun. Saldırı sonucu şehit düşen tüm askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tüm milletimizin başı sağolsun.

DENİZLİ BAROSU BAŞKANI MÜJDAT İLHAN

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesi'nin ulaşıma açılması amacıyla yürütülen operasyonlarda şehit düşen mehmetçiklerimize Allah'tan sonsuz rahmet, ailelerine, yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.